Wellness en spa Casa Caliente

Vespa renting

Tarieven

ontdek ook onze roze vespa! (zelfde tarief van vespa 50cc)
Nieuwe vespa 125cc GTS Yacht Club

 

 

Vespa 50cc

2uur € 40

3uur € 50

4uur € 60

7uur € 70

 

Vespa 125cc

halve dag(4u) € 75

1 dag € 90

2 dagen € 160

3 dagen € 225

 

Vespa 125cc gts (ruimer en comfortabeler rijden)

halve dag(4u) € 80

1 dag € 95

2 dagen € 175

3 dagen € 245

Renault Twizzy

halve dag (4u) € 80

1 dag € 95

2 dagen € 175

3 dagen € 245

 

Transport

Tarief op aanvraag. Wij kunnen vespa’s op uw gewenste locatie brengen.

Route in Westhoek met vertrek op locatie

volgens aantal.

 

Duo vespa

50cc: Met 2 op 1 vespa € 15 extra (tot max 150kg)

125cc: geen extra kost

 

Benzine

Vespa’s zijn volgetankt bij vertrek, we vragen deze zelf terug te vullen voor aankomst.

Groepskorting

Vanaf 10 vespa’s is de benzine gratis voor de route(afhankelijk van de huurtijd)

 

 

Routes

Ronde van Vlaanderen route

Route kan gevolgd worden via GPS bij Vespa’s 50 CC

Ontdek de Vlaamse Ardennen in alle glorie en rij met je vespa over de kasseien van o.a. de koppenberg. 2u-4u-7u mogelijk

 

Route pays des Collines

Route kan gevolgd worden via GPS bij Vespa’s 50 CC 

Pays des Collines is letterlijk het land van de heuvels. Ontdek deze mooie regio in de provincie Henegouwen. 4u-7u mogelijk

 

Ieper en omstreken ’14-’18 WO1:

Ontdek de westhoek, ga op verkenningstocht en beleef wat er 100 jaar terug in de regio gebeurd is. Kan op locatie of vertrek vanuit Avelgem voor 2-daags arrangement met B&B in de Westhoek.Route zelf op te stellen. geen gps route

 

Kust en Brugge

Vertrek voor 2 daagse vanuit Avelgem met overnachting naar keuze of we brengen de vespa’s ter plaatse. Route zelf samen te stellen. geen gps route

Bevergem

Route kan gevolgd worden via GPS bij Vespa’s 50 CC

NIEUW

Beleef de nieuwe reeks van vrt op de eerste rij, je rijd met je Vespa als het ware door Bevergem. Min. 3u, kan ook in combinatie met 2u ronde van vlaanderenroute indien je 7u neemt.

Voorwaarden

 

1. De huurder wordt geacht de scooter in goede staat te hebben ontvangen (zie beschrijving). De verhuurder wordt geacht de scooter in goede staat te hebben afgeleverd. Bij het afleveren van de scooter krijgt de huurder uitleg over de werking van de scooter.
2. De huurder dient zich te allen tijde aan de Belgische wetgeving te houden. Naast het eerbiedigen van de verkeersregels wordt men geacht op een verantwoordelijke manier om te gaan met de scooter.
3. De huurder betaald het volledige huurbedrag en de borg voor het ontvangen van de scooter.

 

4. De scooter is verzekerd voor schade aan derden. Eigen schade (schade aan de scooter) wordt volledig verhaald op de huurder.

 

5. Bij het parkeren van de scooter dient de huurder de nodige voorzorgen te nemen tegen diefstal, de scooter beschikt over een stuurslot.
6. De huurder is verantwoordelijk voor schade aan de scooter ten gevolge van diefstal of andere schade, hoe ook veroorzaakt, ongeacht of dit een gevolg is van schuld van de huurder of derden. Bij schade, van welke aard ook, dient de verhuurder onmiddellijk ingelicht te worden om verdere afspraken te maken.

 

Bij diefstal is de huurder aansprakelijk voor de waarde van de scooter en het huurderving. De huurder zal de hieruit voortvloeiende kosten van herstel alsmede de kosten van vervanging, waaronder die van beschadigde onderdelen, aan de verhuurder vergoeden. Bij het niet onmiddellijk voldoen van de totale schade zijn niet alleen de kosten van de schade maar ook alle verhaalkosten voor rekening van de huurder.

 

7. Het huren van de scooter gebeurt op eigen risico. De verhuurder is niet aansprakelijk voor welke vorm van schadevergoeding dan ook ontstaan gedurende de huurperiode aan de huurder, derden en/of goederen. Verkeersovertredingen en de daaruit voortvloeiende kosten zijn voor rekening van de huurder.
8. Het is de huurder niet toegestaan de scooter uit te lenen, onder te verhuren of af te staan. Het is ook verboden om onderweg passagiers mee te nemen die geen deel uitmaken van de huurovereenkomst!
9. Bij het laattijdig binnenbrengen geldt er een huurverlenging vanaf € 20 per uur afhankelijk naargelang de gehuurde formule.

 

10. De huurder zal als een goede beheerder de scooter verzorgen en deze overeenkomstig de bestemming gebruiken. De verhuurder heeft ten alle tijden het recht de scooter in te nemen na vermeend misbruik, en dit zonder enige vergoeding van de huursom.

 

11. De verhuurder heeft het recht om onder bepaalde weersomstandigheden, zonder kosten wederzijds, te annuleren als de veiligheid in gevaar komt, dit ter beoordeling van de verhuurder.

 

12. Annulaties of wijzigingen door de huurder dienen minimaal 1 week van te voren te worden ingediend, betaaldevoorschotten vervallen in elk geval.
Annulaties omwille van slecht weer (aanhoudende regen) gebeuren in samenspraak de dag zelf, eventueel de dag ervoor. De verhuurder is te allen tijde gemachtigd de verhuur te annuleren.
13. De huurder betaalt een waarborg per scooter voor de aanvang van de huurperiode. Deze borg krijgt de huurder terug na de huurperiode, als de scooter in dezelfde staat (zie beschrijving), als bij ontvangst, teruggebracht wordt. Dit bedrag hangt af van het aantal gehuurde vespa’s.

De verhuurder is gerechtigd het bedrag van eventuele schade te verrekenen met het bedrag van de waarborg.
Onverminderd het recht van de verhuurder op aanvullende schadevergoeding.

 

14. De scooters worden afgeleverd met een volle tank. De huurder dient tijdens de uurperiode zorg te dragen voor voldoende brandstof.

 

De scooter dient volgetankt weer ingeleverd te worden. Er wordt een schatting gemaakt indien de tank niet vol wordt ingeleverd welke in rekening wordt gebracht bij de huurder.
15. De huurder dient zich met een geldig en herkenbare identiteitskaart te legitimeren en in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs B, de huurder is minstens 23 jaar oud.

 

16. De bestuurder moet minstens 1.60 m groot zijn om veilig de scooter te besturen, tenzij voldoende scooter ervaring.
17. Waarborg:
Hierbij heb je de keuze:

€15 per vespa:
dit kan niet meer verplaatst worden.

€30 per vespa:
dit kan verplaatst worden naar andere datum bij:
-Regenweer(tot 24u op voorhand te bespreken- u contacteert ons hiervoor op)
-persoonlijke redenen(tot 1week op voorhand te verplaatsen)

met vermelding:
vespa + naam en datum

Gelieve ook een waarborg te voorzien en het restbedrag kan je ook ter plaatse betalen.
Waarborg:
1 vespa € 250
2 vespa’s € 400
3 vespa’s € 500
4 vespa’s € 600
5 vespa’s € 700
6 vespa’s € 800
7 vespa’s € 900
8-15 vespa’s € 1000
16-20 vespa’s € 1500
vanaf 21 vespa’s € 2000

 

 

Groepen en bedrijven

Ben je op zoek naar een leuke activiteit met vrienden of je bedrijf? Huur een vespa en verken de Vlaamse Ardennen, Henegouwen, Ieper, … De mogelijkheden zijn eindeloos! We verzorgen, indien gewenst, een volledig dagarrangement. Het leveren van de vespa’s op uw locatie, een volledige route (of u kiest zelf waar u heen wil) en het voorzien van maaltijden. Het kan allemaal. Waarbij ook maaltijden voor u voorzien worden.

Maar ook particulieren zijn welkom bij de vespa renting van Casa Caliente. Een vespa kan je reeds huren vanaf één persoon. We bieden een interessant aanbod routes, te combineren met overnachting of wellness arrangement.

Reserveer je vespa beleving

Reserveer hier je unieke vespa beleving

 
Vespa service

 

Wens je gebruik te maken van de vespa service, waarbij je vespa op locatie, bij je B&B of hotel geleverd wordt wanneer jij dat wenst? Levering is reeds mogelijk vanaf 1 vespa. Voor meer informatie en prijzen, contacteer Casa Caliente.

 

Foto’s